jueves, 18 de junio de 2015

MES DEMOISELLES

Hola chicas/os!!!
Tal y como os dije, tenia la necesidad de unas chanclas de piscina para ir a la calle y hoy os traigo mi look con ellas, donde se han unido un maxi jersey con capucha muy especial con las iconicas Adilette. Quizá son conceptos de moda que no apostáis pero hay que atreverse y retarse a una misma. 

Aprovecho para hablar de la firma del maxi jersey llamada Mes Demoiselles Paris, donde sus colecciones destaca mucha personalidad y diferenciandose con la resta construyendo volúmenes fantásticos y telas sorprendentes. Es una firma de referencia que solo encontraréis en mi tienda favorita, Bespoke Closet. 

Para terminar, le puse un poco de color al look introduciendo el bolsito en color rojo. 

Nuevamente os ánimo a que probéis nuevas propuestas.

Besos y feliz fin de semana soleado. 












Jersey: Mes Demoiselles París * Pantalones: Zara * Chanclas: Adidas Adilette * Bolso: Zadig&voltaire * Gafas: Prada * Reloj: Technomarine *

domingo, 14 de junio de 2015

Desfilada de moda

Avui el post va dedicat a la joventut!!! 

El Servei de Joventut del Hble. Comú d’Andorra la Vella va iniciar un nou projecte fen una convocatòria per realitzar un càsting per escollir noies i nois que vulguesin participar com a models a la primera desfilada de moda al dia de la festa de la Joventut, i on ens van oferir que estigues organitzada per dos blogger's d'Andorra i les escollides ven ser la meva amiga Meri del blog de PUNKARILLAS i jo. A partir d'aquell moment va surgir la gran idea de fer una desfilada diferent per al dia tan esperat, i finalment vàrem escollir fer la desfilada "SOUL TRAIN" fent homenatge als mítics anys 70 i 80.

Avui tinc el plaer de mostrar-vos la gran desfilada que va ser tot un èxit, amb uns models totalment involucrats, desprenen molt ritme, estil i lluint roba i accesoris gràcies a les botigues que han volgut col.laborar amb aquest projecte.

Moda Alexandra 20%
Casual Moda
La Boutique del Tacón
Anna Sabateria 
Party Festa

Vull donar les gràcies a l'equip del Hble. Comú d'Andorra la Vella del servei de JOVENTUT que sense ells aquesta experiència no hagués pogut fer-se realitat junt amb la meva amiga. Gràcies per donar-nos aquesta oportunitat i on esperem que sigui l'inici perque la joventut tingui una visió de la moda més amplia, aprenent que la roba es un còdig que reprensenta un estil intern i buscant la seva identitat pero sempre amb valors i personalitat. 

Per últim, moltes gràcies a tots els Models per animar-vos a fer la desfilada i voler realitzar un repte que no sempre és fàcil. ¡¡Felicitats!!

La joventut d'Andorra està de moda. 

No us perdeu els vídeos a Instagram a @entretelasaf  i el post de PUNKARILLAS