domingo, 14 de junio de 2015

Desfilada de moda

Avui el post va dedicat a la joventut!!! 

El Servei de Joventut del Hble. Comú d’Andorra la Vella va iniciar un nou projecte fen una convocatòria per realitzar un càsting per escollir noies i nois que vulguesin participar com a models a la primera desfilada de moda al dia de la festa de la Joventut, i on ens van oferir que estigues organitzada per dos blogger's d'Andorra i les escollides ven ser la meva amiga Meri del blog de PUNKARILLAS i jo. A partir d'aquell moment va surgir la gran idea de fer una desfilada diferent per al dia tan esperat, i finalment vàrem escollir fer la desfilada "SOUL TRAIN" fent homenatge als mítics anys 70 i 80.

Avui tinc el plaer de mostrar-vos la gran desfilada que va ser tot un èxit, amb uns models totalment involucrats, desprenen molt ritme, estil i lluint roba i accesoris gràcies a les botigues que han volgut col.laborar amb aquest projecte.

Moda Alexandra 20%
Casual Moda
La Boutique del Tacón
Anna Sabateria 
Party Festa

Vull donar les gràcies a l'equip del Hble. Comú d'Andorra la Vella del servei de JOVENTUT que sense ells aquesta experiència no hagués pogut fer-se realitat junt amb la meva amiga. Gràcies per donar-nos aquesta oportunitat i on esperem que sigui l'inici perque la joventut tingui una visió de la moda més amplia, aprenent que la roba es un còdig que reprensenta un estil intern i buscant la seva identitat pero sempre amb valors i personalitat. 

Per últim, moltes gràcies a tots els Models per animar-vos a fer la desfilada i voler realitzar un repte que no sempre és fàcil. ¡¡Felicitats!!

La joventut d'Andorra està de moda. 

No us perdeu els vídeos a Instagram a @entretelasaf  i el post de PUNKARILLAS 













































No hay comentarios:

Publicar un comentario